volvo pimpad

Insidan – minst lika viktig

Att styla sitt fordon handlar faktiskt inte bara om att lägga till en massa saker på utsidan av bilen, släpet eller lastbilen. Det är vingar, LED-lampor, extraljus, klistermärken och chassin som ska pimpas, men hur ser helheten av bilen ut om den invändigt ser ut som ett fågelbo. Trasiga säten, sliten interiör och ett allmänt slitet utseende drar ner helheten på fordonet. Därför är det viktigt att man ser till att styla insidan också.

När man pratar om bilstyling så tänker de flesta att det handlar om utvändig styling av bilen och att det ska vara så uppsnyggat som möjligt på utsidan av bilen., Men invändigt är det minst lika viktigt att bilen är uppdaterad och stämmer överens med resten av bilen. Förarplatsen ska höra ihop med bilen och ha en snygg look, såhär säger Amelia om bilen:

– De skålade sätena är jättesköna för ryggen och lädret känns skönt mot huden, säger hon och sätter sig till rätta bakom ratten.

– Förarplatsen är den sexigaste. Där styr man och har tillgång till en himla massa kraft, säger hon och syftar på turbons 230 hästkrafter.

Visserligen har hon med åren upptäckt tjusningen i att sitta tillbakalutad i passagerarsätet och låta någon annan ta kommandot. Men ve och fasa för en sävlig förare!(läs mer om Amelia)

Det är alltså väldigt viktigt att man som förare kan visa upp sin bil på insidan också. Förar- och passagerarsätet kan kläs med ny klädsel och få ett nytt utseende. Medan ratten byts ut och snygga lampor sätts i baksätet. Ta inte lampor som stör körningen bara, för starka lampor kan göra det problematiskt att se ut genom backspegeln.