Snygg bildekor

Oavsett om det handlar om att pimpa bilen eller om det är att använda den som en smart och billig mobil reklampelare så är det bra att veta hur du ska göra på bästa sätt. För att få till en snygg bildekor gäller det att ta kontakt med ett företag som har stor kompetens inom detta område. Är tanken att hela bilen ska förvandlas till en leopardprickig sak eller täckas av reklambudskap eller dekaler inför en tävling är det klokt att använda sig av paint replacement. Detta då ingen specialfärg av lackfärg behövs.

Att tänka på innan dekoren är på

”En taxiföretagare måste betala ett vite på 450 000 kronor för att han har fortsatt med en bildekor som kan förväxlas med Taxi Göteborgs.” (läs mer)

Detta är ett exempel som man kan råka ut för om man har otur eller tror man är smart frö den delen. För det gäller att tänka till lite innan dekoren är på bilen. Vad du kan tänka på är vad syftet är med bilen: är det en tjänstebil kanske kontaktinformation och slogan ska lyftas fram så du kan få fler kunder. Bra är även att ha med dina uspar som gör ditt företag unikt. Tänk på att igenkänning är viktigt. Och handlar det om en tävlingsbil eller att du vill göra det privat så är det viktigt att du är originell så du inte råkar ut för någon jobbig stämning.

En spaning är att i framtiden så kommer alla bilar – privata som företagsbilar använda sig av bildekor.